Dit doen wij

Onze missie: een betekenisvolle bijdrage leveren aan veilige werk- en leerplekken

Veiligheid op de werkvloer of in een leeromgeving is belangrijk voor het goed functioneren van mens en bedrijf. Met de inzet van de gekwalificeerde deskundigen van Buro Overbeek creëert u de juiste randvoorwaarden om dit mogelijk te maken.

Vertrouwenspersoon

U wilt uw werknemers of leerlingen een plezierige omgeving bieden. Daarom kiest u voor een onafhankelijk vertrouwenspersoon. Iemand bij wie zij gemakkelijk hun verhaal doen en met wie zij op zoek gaan naar een oplossing vóór het escaleert.

Lees meer informatie

Mediation en klachtenafhandeling

Een mediator begeleidt betrokkenen van een conflict wanneer zij er samen niet uitkomen. Buro Overbeek werkt uitsluitend met MfN-registermediators.
Is er een klachtenonderzoek of advies nodig? Dan stellen we een onafhankelijke klachtencommissie samen.

Lees meer informatie

Coaching en training

Effectieve medewerkers hebben zelfvertrouwen, stellen grenzen, hebben inzicht in hun eigen gedrag en weten hoe ze moeten omgaan met conflicten. Coaching en training door onze NOBCO-geregistreerde coaches en trainers is maatwerk.

Lees meer informatie

Advies

Buro Overbeek denkt graag met u mee over goed beleid. Denk aan gedragscodes, een klachtenreglement en aan procedures bij grensoverschrijdend gedrag.
U kunt ook bij ons terecht voor onderzoek naar de mate van (on)veiligheid binnen uw organisatie of afdeling.

Lees meer informatie

(Na)Scholing

Wij verzorgen (na)scholing voor schoolcontactpersonen en interne vertrouwenspersonen. Schrijf u in voor de tweedaagse basiscursus SCP/IVP. Deze cursus gaat onder andere in op wet- en regelgeving, taken van de schoolcontactpersoon, de problematiek van ongewenst gedrag en gesprekstechnieken. Of kies voor nascholing, in company en op maat.

Lees meer informatie

Meer weten? Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking met ons.

 

Vrijblijvende afspraak

Anne Overbeek

Threes Oude Moleman

Lindy Lentfert

Mieke Gondrie

Gerdien Morsink