Dit zijn wij

Over Buro Overbeek

Overal waar mensen samen werken en leren is sprake van communicatie en gedrag. Waarom gaat dit op de ene plek of het ene moment goed en op een andere plek of ander moment niet? Deze vraag heeft altijd mijn interesse gehad, in het bijzonder als het gaat om ongewenst of grensoverschrijdend gedrag. Daarom ben ik jaren geleden gestart om mens en organisatie hierin te adviseren en te ondersteunen.

Organisaties floreren door menskracht

Na jaren als vertrouwenspersoon te hebben gewerkt, merkte ik dat er meer mogelijk is om organisaties te ondersteunen om veilige werk- en leerplekken te creëren. Daarom heb ik binnen Buro Overbeek en in het netwerk daaromheen allerlei disciplines samengebracht, die allemaal vanuit een eigen vertrekpunt bijdragen aan deze veiligheid. En dat merkt iedereen die een beroep doet op Buro Overbeek. Wij werken daarbij uitsluitend samen met deskundigen die toegankelijk, oprecht en oplossingsgericht zijn.

Buro Overbeek biedt kwaliteit en zekerheid

Omdat Buro Overbeek onafhankelijk is, voelen mensen die een vertrouwenspersoon nodig hebben zich veiliger. Tegelijkertijd houden we rekening met de belangen van de beklaagde en de organisatie. Iedereen is immers gebaat bij veiligheid en vertrouwen.

We zijn opgeleid op het gebied van conflicthantering en vertrouwen en op het gebied van communicatie, arbeid en psyche en (bedrijfs)maatschappelijk werk. De Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) heeft al onze vertrouwenspersonen getoetst en gecertificeerd. Onze coaches zijn gecertificeerd door de NOBCO en onze mediators gecertificeerd door de Mfn.

Meer weten?
Scroll met de muis over de foto’s hieronder en elke medewerker of samenwerkingspartner stelt zich kort aan u voor.

Anne Overbeek

 

Kom eens kennismaken

Buro Overbeek

Anne Overbeek

Vertrouwenspersoon en trainer

Alleen oprechte verbinding geeft vertrouwen, dát is waar ik in geloof. En vertrouwen is nodig om zaken eerlijk en open te kunnen bespreken. Dat geldt voor het contact met de organisatie, met degene die om ondersteuning vraagt en met degene over wiens gedrag wordt geklaagd. Daarom sta ik, bij alles wat ik doe, voor authenticiteit en oprechtheid.

U kunt mij als volgt bereiken:
anne@burooverbeek.nl / 06 30 64 25 68

Gerdien Sabee

Bureau Manager

Ik houd ervan om mee te denken en mee te doen; te structureren, organiseren en communiceren. Soms werk ik stil achter de schermen, een andere keer ben ik zichtbaar actief.

Alles wat ik doe heeft als doel de mensen van Buro Overbeek en de relaties die zij aangaan zo goed en efficiënt mogelijk te faciliteren.

U kunt mij als volgt bereiken:
gerdien@burooverbeek.nl

Lindy Lentfert

Vertrouwenspersoon

Oprechte interesse en samen op zoek naar oplossingen. Als vertrouwenspersoon zet ik mij in voor mensen en organisaties die actief bezig (willen) zijn met een veilige en gezonde werkomgeving. Het ondersteunen van melders, voorlichting geven, adviseren en sparren; zo draag ik, vanuit verbinding, graag bij aan een beter geheel.

U kunt mij als volgt bereiken:
lindy@burooverbeek.nl / 06 15 47 40 67

Mieke Gondrie

Vertrouwenspersoon en MfN-mediator

Ik heb als vertrouwenspersoon en mediator respect voor alle betrokkenen. Dit betekent dat ik gedreven maar vooral met open vizier in gesprek ga. Nieuwsgierig naar wat een ander drijft en kijkend naar waar uw ruimte ligt om zaken anders aan te pakken.  Ik houd ervan doorkijkjes te schetsen naar alternatieven en laat mensen zien dat ze altijd een keuze hebben.

Dan de samenwerkingspartners

Samenwerken doe je met mensen die je vertrouwt. Op onderstaande mensen vertrouwt Buro Overbeek. Deskundige, resultaatgerichte professionals met passie voor hun vak en als mens plezierig en benaderbaar. Als een opdrachtgever vraagt of we een goede mediator, coach, trainer of trainingsacteur kennen, bevelen we hen van harte aan. U kunt rechtstreeks contact met deze professionals opnemen. Ook kunt u hen tegenkomen in onze trainingen of in een klachtencommissie ongewenst gedrag. Buro Overbeek heeft maar een belang in deze; dat u weet op wie wij vertrouwen en op wie u kunt vertrouwen.

Threes Oude Moleman

Vertrouwenpersoon, MfN-mediator en trainer

Het geloof dat mensen altijd meer (aan)kunnen dan ze vaak denken. En daar zit mijn drijfveer. Ik ben analytisch en in staat de vraag achter de vraag te achterhalen. In mijn contact ben ik toegankelijk en respectvol. Ik noem dat ook wel: met een koel hoofd en een warm hart. Ik doe dit mooie werk al enkele decennia met veel gedrevenheid, plezier en voldoening.

Wilma Nijboer

Coach en trainer

Stress of werkdruk? Ik ben een ervaren stress/werkdruk-coach en begeleid u graag naar meer ontspanning en werkplezier. Dat doe ik individueel, in teams en organisaties. Wat mij kenmerkt is: een sterk inlevingsvermogen, een positieve benadering en gezond boerenverstand. Mijn motto: “Ontspanning geeft groei!”

www.nijboer.cc

Marie Louise Hessels

Vertrouwenspersoon en ombudsfunctionaris

Ik houd van de diversiteit van mensen en hun problemen en heb een sterk verbindend vermogen. Ik werk oplossingsgericht en doe altijd eerst een beroep op de zelfredzaamheid en het zelfoplossend vermogen van mensen en organisaties door als klankbord en raadgever een rol te spelen.

www.ikheboogvoorjou.nl

Diny Haafkes

Mediator en coach

Deskundige ondersteuning bij het zelf vinden van een oplossing voor de kwestie waar mensen mee zitten, is wat ik bied. Ik luister, stel vragen en creëer ruimte. Daardoor kan ik onbevangen en neutraal kijken en ontstaat er ruimte voor de best passende oplossingen. Deze worden ontdekt door betrokkene(n) zelf.

dinyhaafkes@outlook.com

Sandra Meijer

Coach en trainer

Een scherp analytisch vermogen, een praktische inslag en een gezonde dosis humor, dat is wat mij kenmerkt. Met passie en inzet inspireer ik mensen en organisaties op het moment dat zij aanlopen tegen vraagstukken op het gebied van communicatie, gedrag of samenwerking. De belangrijkste basisprincipes die ik hanteer zijn: congruentie, verbinding en duidelijkheid.

www.accenz.nl

Janine Pormes

Trainer en trainingsacteur

Als communicatie trainer en trainingsacteur kijk ik naar wat die ander in zich heeft en breng dat tot bloei. Niet denken in goed of fout maar in efficiënt.

Vertrekken vanuit wat bij die ander voorradig is, niet vanuit gebrek.  Met als doel regie te krijgen op non verbale en verbale communicatie.

www.pormesactingandtraining.nl

Annemieke Wolff

Vertrouwenspersoon, klachtenfunctionaris en basis counselor

Het is mijn uitdaging om werkgevers te helpen met het creëren van een sociaal veilige werkplek voor alle medewerkers. Ik heb een luisterend oor voor de medewerkers, ben sparring partner voor het management en geef gevraagd en ongevraagd advies op mijn vakgebied.

Empathisch, integer en laagdrempelig zijn eigenschappen die bij mij passen. Net zoals consistent, doortastend en betrouwbaar.

www.annemiekewolff.nl

Meer weten? Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking met ons.

 

Kom eens kennismaken